Svejseservice.dk
   
Vi bestræber os på at være bedst i Danmark til at udføre svejsninger i alle metaller, i bedste og fineste kvalitet Smedearbejde og svejsning
Firmaprofil
Kontakt Svejseservice.dk
   

Bag om Svejseservice

Med 15 år i branchen har Svejseservice opbygget et solidt fundament, for det kvalitets arbejde vi dagligt udfører for vores kunder. Med vores ekspertise inden for maskinarbejde, smedearbejde og certifikatsvejsning er vi med til at sætte standarden for håndværksmæssigt korrekt udført arbejde i svejsebranchen.

Vi tager årligt opfølgende kurser og efteruddannelse, og sørger på den måde for at alle er rustet til enhver opgave vi bliver stillet overfor. Ingen opgave er for lille og ingen opgave for stor, et bredt netværk af kvalificerede samarbejdspartnere, sikre at vores virksomhed kan løse enhver opgave og udfordring.

Vores kundekartotek spænder vidt fra kraftværker, vandværker, mejerier til medicinalindustriens produktionshaller. Vi løser opgaver både for private, erhvervslivet og det offentlige, og yder samme høje service niveau uanset opgavens størrelse.

Se udvalgte referencer her

 

SvejseService - Stenhøjvej 6, 3650 Ølstykke - Tlf: 40 31 19 72

© Copyright 2006